Μήτρογλου για… αντί – Τόρες στη Μίλαν!

«Βόμβα» στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, καθώς ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί έναν εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων της Μίλαν, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από επίσημες πηγές των «ροσονέρι»!

Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος ανήκει στην αγγλική Φούλαμ και αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό, παρουσιάζεται ως ο βασικός υποψήφιος να αντικαταστήσει το κενό που άφησε ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος μετακινήθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Μίλαν έχει ήδη απευθυνθεί στη Φούλαμ, από την οποία ενημερώθηκε πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, προκειμένου ο 27χρονος επιθετικός να «σπάσει» το συμβόλαιο δανεισμού του. Με αφορμή τη συγκεκριμένη πληροφορία, η Μίλαν πρότεινε την απόκτηση του Μήτρογλου με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και τη μετέπειτα αγορά του, με προσυμφωνημένη οψιόν αγοράς.

Στον Ολυμπιακό έχουν συμβόλαιο με τον παίκτη και τη Φούλαμ μέχρι το καλοκαίρι και προφανώς μπορούν να αξιώσουν αποζημίωση, στην περίπτωση που προχωρήσει η υπόθεση. Μπορούν επίσης να αρνηθούν την απελευθέρωση του παίκτη, αλλά εφόσον ο ίδιος εκφράσει την επιθυμία να μετακινηθεί στο καμπιονάτο, θα είναι δώρον άδωρον να επιμείνουν.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη, η οποία θα ανατρέψει σε ικανό ποσοστό τον σχεδιασμό των «ερυθρόλευκων» ενόψει Ιανουαρίου. Μέχρι και πριν λίγες μέρες πάντως, πριν αρχίσει να… πυροβολεί τα αντίπαλα δίχτυα ο Κώστας Μήτρογλου, στον Πειραιά είχε συζητηθεί έντονα το ενδεχόμενο να επιστραφεί ο παίκτης στη Φούλαμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα