Μαντούρο: «Σε δύο εβδομάδες θα δείτε τον καλό Μαντούρο»

Εμφανώς χαρούμενος για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Χέντβιγκες Μαντούρο μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Ο Ολλανδός παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον να αγωνιστεί έχοντας στα πόδια του μόλις μία προπόνηση αλλά τόνισε ότι σε δύο εβδομάδες θα έχουν όλοι την ευκαιρία να δουν τον καλό Μαντούρο.

Αναλυτικά:

«Είμαι ευχαριστημένος για την πρώτη μου εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά περισσότερο για το γεγονός ότι η ομάδα κέρδισε σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρόκειται για μία σημαντική νίκη, γιατί σημειώθηκε σε έναν εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου και εμείς έχουμε το πλεονέκτημα για την επόμενη φάση. Ήταν δύσκολο για εμένα να αγωνιστώ, γιατί έχω κάνει μόλις μία προπόνηση με την νέα μου ομάδα και ήταν δύσκολο να θυμάμαι τα ονόματα των συμπαικτών μου. Θα προσπαθήσω κάθε μέρα στις προπονήσεις για να καλύψω το χαμένο έδαφος και πιστεύω ότι σε μία ή το πολύ δύο εβδομάδες να μπορείτε να δείτε τον καλό Μαντούρο. Στόχος μου να παρουσιαστώ σε καλή κατάσταση, στην οποία όπως είναι φανερό δεν βρίσκομαι αυτή τη χρονική περίοδο γιατί έχω να παίξω πολύ καιρό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα