Μανωλάς… 20 εκατομμυρίων για Άρσεναλ!

Το καλοκαίρι του 2014, ο Κώστας Μανωλάς βρέθηκε στο στόχαστρο τριών ομάδων. Της Γιουβέντους, της Άρσεναλ και της Ρόμα. Κατέληξε στους «Ρωμαίους» με ένα ποσό γύρω στα 10 εκατομμύρια.

Έναν χρόνο μετά, η Άρσεναλ εμφανίζεται να ενδιαφέρεται εκ νέου για τον Έλληνα αμυντικό, προσφέροντας, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ, ως αρχική πρόταση προς τη Ρόμα! Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Αρσέν Βενγκέρ έχει πειστεί για την αγωνιστική ωριμότητα του Μανωλά, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική πρώτη σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η αναβλητικότητα και η έλλειψη τόλμης που χαρακτηρίζει τον Βενγκέρ σε όλες τις κινήσεις του, αν και εφόσον προχωρήσει στην απόκτηση του διεθνούς αμυντικού, θα του κοστίσει ένα… δεκάρι εκατομμύρια, καθώς θα μπορούσε να έχει εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό των «κανονιέρηδων» με το μισό κόστος.

Φυσικά, για να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη με τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, θα πρέπει να συναινέσει η Ρόμα, στην οποία ανήκει ο Μανωλάς για τέσσερα χρόνια ακόμη. Τα 20 εκατομμύρια θεωρούνται από τους Ιταλούς ως μία πρώτη κίνηση, αλλά ενδέχεται οι αξιώσεις τους να αυξηθούν, καθώς ο παίκτης βρίσκεται σε μικρή ηλικία και δείχνει να έχει μεγάλη προοπτική στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα