Μαρινάκης: «Από το Ιράκ έχουμε να τα δούμε αυτά»

Για κτηνωδία, ξεφτίλα και ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο:

«Δυστυχώς σήμερα ζήσαμε μια κτηνωδία. Δεν τα είχα φανταστεί ποτέ. Ότι θα γίνει εισβολή στον αγωνιστικό χώρο. Ότι θα πέφτουν καρφιά, πέτρες, μπουκάλια, φωτοβολίδες. Όπως είπα και στους συνεργάτες μου πριν λίγο, αυτά τα πράγματα δεν τα είχα ξαναδεί παρά μόνο στην τηλεόραση από όταν βομβαρδιζόταν το Ιράκ. Είναι μια ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά θα έδινα πρώτος συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Τώρα μόνο συλλυπητήρια έχω να δώσω. Οι παίκτες μας είναι ήρωες. Όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα για αυτούς, είναι όλοι σοκαρισμένοι και απογοητευμένοι. Αλλά θα σας πω γιατί γίνονται όλα αυτά. Όταν υπάρχει ένα κανάλι, 2-3 ραδιοφωνικοί σταθμοί και μια εφημερίδα που βομβαρδίζουν καθημερινά το ποδόσφαιρο, όλα αυτά είναι αναμενόμενα.

Επαναλαμβάνω, είναι ντροπή. Να τους χαίρεστε όλους αυτούς που μιλάνε για διαφάνεια και ισονομία στο ποδόσφαιρο. Το σημερινό ήταν μια κτηνωδία και μια ξεφτίλα. Πάλι καλά που τελείωσε το παιχνίδι. Αυτό στο Καραϊσκάκη δεν έχει γίνει ποτέ και ούτε θα γίνει γιατί εμείς προστατεύουμε το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα