«Μα πως μιλάει μαζί του;»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού παραδέχθηκε το πρωί της Δευτέρας, 23/11, ότι συνομίλησε το περασμένο Σάββατο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε μία προσπάθεια τηλεφωνικής διαβούλευσης γύρω από το επεισοδιακό ραντεβού του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Αρκετές ώρες αργότερα ήρθε η μάλλον αναμενόμενη αντίδραση της «πράσινης» ΠΑΕ μέσω της μεθόδου της επιτηδευμένης διαρροής. «Πως συνομιλεί με τον κύριο Μαρινάκη ο κύριος Κοντονής;», ήταν και είναι η απορία των «πρασίνων», καθώς έχει απαγορευτεί στον πρόεδρο του Ολυμπιακού η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

Όσο δικαιούται να είναι μέτοχος της ΠΑΕ, βέβαια, η ερμηνεία της απόφασης του Γιώργου Ανδρεάδη θα αιωρείται γύρω από τη ζώνη του λυκόφωτος, οπότε στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει στον κύριο Μαρινάκη να συνομιλεί με τον οποιονδήποτε. Ας αποφασίσουν από κοινού Πολιτεία και εισαγγελία τι ακριβώς ισχύει και τότε ας ισχύσουν οι απαγορεύσεις.

Οι πράσινοι, πάντως, δέχθηκαν με ικανοποίηση τη διάψευση των δημοσιευμάτων από τον ίδιο τον κύριο Κοντονή, περί συνομιλίας του με στελέχη της ΠΑΕ κατά το δίωρο 18:00-20:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα