«Μεγάλη ευκαιρία, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Το βράδυ της Παρασκευής, 15/5, ο Ολυμπιακός μπαίνει για μία ακόμη φορά στη μάχη της κατάκτησης του στέμματος του πρωταθλητή Ευρώπης στο μπάσκετ. Το Final-4 της Μαδρίτης είναι προ των πυλών και οι τέσσερις ομάδες, ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Γιάννη Ιτούδη, η οικοδέσποινα Ρεάλ Μαδρίτης και η πρωτάρα Φενέρ του… έμπειρου Ζέλικο Ομπράντοβιτς, θέλουν να χαράξουν το δικό τους όνομα στην Euroleague!

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε σίγουρος ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για το τρόπαιο: «Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες για την παρουσία τους και τους παίκτες για τα βραβεία τους. Είμαι πολύ περήφανος για την παρουσία της ομάδας μου στο Final-4. Σεβόμαστε πολύ την ΤΣΣΚΑ και τις άλλες ομάδες που είναι εδώ, αλλά έχουμε πίστη στην ομάδα μας και τους παίκτες μας. Θα κάνουμε το καλύτερο για να νικήσουμε και να περάσουμε στον τελικό. Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Ό,τι κι αν έχει προηγηθεί, εστιάζουμε στο παιχνίδι που έρχεται. Είναι σημαντική η παρουσία παικτών που ήταν στην Πόλη και το Λονδίνο. Η παρουσία τους θα μας βοηθήσει. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Ο Βασίλης Σπανούλης από την πλευρά του, τόνισε: ««Το πιο σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα είναι να έχει καλούς χαρακτήρες και ο καθένας να είναι χαρούμενος με το ρόλο του. Στην ομάδα μου έχουμε αυτό το στοιχείο, μας έχουν βοηθήσει προπονητές και διοίκηση γι’ αυτό και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις τους κατάλληλους παίκτες και προπονητές. Το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό και όλοι παίζουν για την ομάδα. Δεν υπάρχει μυστικό. Από μικροί δουλεύουμε σκληρά, είμαστε ευλογημένοι που κάνουμε αυτό που αγαπάμε και είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε το ελληνικό μπάσκετ και τη χώρα μας. Το παρελθόν δεν παίζει μπάσκετ. Μετράει το τώρα. Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα