Μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο

Πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι στο Αγρίνιο και σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό με 1-4, κόντρα σε έναν εξαιρετικό και θαρραλέο Παναιτωλικό που πλήρωσε, όμως, δύο αδράνειες του Βαγγέλη Μόρα μέσα σε τέσσερα λεπτά, που διαμόρφωσαν το 1-1 του 62’ σε 1-3 στο 66’. Το ματς στην ουσία κρίθηκε σε αυτό το χρονικό διάστημα και “τρίποντο” αυτό φέρνει πάλι τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με γκολ στο πέμπτο λεπτό, όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Μάριν, ο Φορτούνης από θέση φορ έκανε 0-1, αλλά αυτό το τέρμα δεν του έδωσε «φτερά». Οι γηπεδούχοι μετά από λίγη ώρα συνήλθαν και έστω και ανορθόδοξα βρήκαν την ισοφάριση στο 27΄, όταν μετά από «κοφτή» σέντρα του Ρόσα, ο Ένγκελς αντί να διώξει με το κεφάλι, την κάρφωσε στα δίχτυα του Προτό.

Το ημίχρονο έληξε 1-1 και στην επανάληψη ο Κυριακίδης έσωσε την ομάδα του στο 57΄σε τετ-α-τετ με τον Κούτρη, αλλά δεν κατάφερε να αντιδράσει στο 62’ όταν ο Οτζίτζα βρήκε τον Ανσαριφάρντ, εκείνος απέφυγε το Μόρα και γύρισε στον Φορτούνη για να στείλει ο τελευταίος την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ολέθρια επιστροφή της μπάλας από τον Μόρα στον τερματοφύλακά του, παρεμβολή του Καρίμ και 1-3.

Κάπου εκεί έληξαν όλα. Ο Παναιτωλικός σαφώς και προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι, έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία στο 82’ όταν δύο σουτ του Μαρκόφσκι σταμάτησαν στον Προτό και στο δοκάρι, αλλά δεν μείωσε, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη ο Ολυμπιακός με 1-4, χάρη στην κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς στις καθυστερήσεις.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης (69’ Κλέσιο), Ρότσα, Μόρας, Μιχάι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ντίας, Ρόσα, Μάζαρεκ, Μοράρ (74’ Μαρκόφσκι).

ΟΣΦΠ: Προτό, Ελαμπντελαουί, Κούτρης (69’ Φιγκέιρας), Ένγκελς, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Πάρντο (46’ Οτζίτζα), Μάριν, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ (76’ Τζούρτζεβιτς)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα