Μελετάνε τον Τζόρντι Φιγκέρας στην ΑΕΚ

Ο Σέζαρ Άρθο ήρθε στην ΑΕΚ σε καλή ηλικία, με παραστάσεις από την Ισπανία και την Primera Division, αρκετή εμπειρία δηλαδή και μετά από μία εξαιρετική σεζόν στο Ισραήλ. Στο γήπεδο, όμως, δεν εμφανίζει αυτή την ηγετική φυσιογνωμία που και επίπεδο θα ανέβαζε την ομάδα και θα βοηθούσε τους Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Τζανετόπουλο, Σβάρνα να αποκομίσουν οφέλη.

Για το λόγο αυτό, θα μελετήσουν πολύ καλύτερα την υπόθεση του Τζόρντι Φιγκέρας. Ο Καταλανός αμυντικός που προτάθηκε στην ΑΕΚ έχει καλό βιογραφικό (συμμετοχές στη Θέλτα, Ρούμπιν Καζάν, Ράγιο Βαγιεκάνο, Βαγιαδολίδ, Μπριζ), ισάξιο ίσως και καλύτερο του Άρθο, αλλά δεν είναι παίκτης που τον ξέρει καλά ο Πογιέτ, παρά μόνο ο Μιλοβάνοβιτς. Μεσούσης της περιόδου πρέπει να έρθει ένας κεντρικός οπισθοφύλακας ικανός να «δέσει» με την ομάδα και να προσφέρει το κάτι παραπάνω. Άλλωστε, ξεκινά η πιο σημαντική περίοδος για την ομάδα, με την πιθανή συμμετοχή στα προημιτελικά του Κυπέλλου, τα τρία εντός έδρας ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και φυσικά τα Play Off.

Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει βιασύνη, παρά μόνο βαθιά μελέτη του ποδοσφαιριστή. Κατά τα άλλα, η υπόθεσή του συνδέεται με αυτή του Άρθο και της πιθανής πρότασης απόκτησής του από τουρκική ομάδα. Η ΠΑΕ αν δεχθεί προσφορά έστω και 200.000 ευρώ θα είναι ικανοποιημένη (καθώς αποκτήθηκε τσάμπα), αλλά σίγουρα περιμένουν και το κάτι παραπάνω.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα