Μετά τη Μαλαισία στην Ευελπίδων για τη δίκη ο Μιχάλης Λιάπη

Μετά το ταξιδάκι του στην Μαλαισία που τελικά δεν …ήταν αναψυχής και αποδείχτηκε , όπως δήλωσε επιστρέφοντας, και  “πολύ κουραστικό”¨, ο Μιχάλης Λιάπης έχει κληθεί να πραγματοποιήσει σήμερα ένα ακόμα …ταξιδάκι.

Αυτή τη φορά εντός της επικράτειας…

Κι αν τελικά  αποφασίσει να κάνει τη …χάρη στη Δικαιοσύνη που του έχει …κλείσει το εισιτήριο , θα μεταβεί από το σπίτι του στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να καθίσει στο όχι και τόσο αναπαυτικό εδώλιο του Β Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.

Προκειμένου να λογοδοτήσει για τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο όχημα με το οποίο συνελήφθη να κυκλοφορεί όταν παραβίασε ένα stop.

O  πρώην υπουργός και σήμερα  συνταξιούχος,  και μάλιστα …χτυπημένος από την κρίση , όπως δήλωσε σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τις πράξεις του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ακόμα και την χλεύη, κατηγορείται για ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία.

Τι  ακριβώς δήλωσε ο Μιχάλης Λιάπης και προκάλεσε οργή αλλά και ευθυμία σε κάθε πικραμένο ; Είπε ότι  είχε πλαστές πινακίδες στο πολυτελές τζιπ του γιατί τον περασμένο Αύγουστο κατέθεσε τις νόμιμες πινακίδες στην Εφορία  για οικονομικούς λόγους (για να γλιτώσει περί τα 5.500 ευρώ) κι ότι είναι ένας συνταξιούχος που τον έχει αγγίξει η κρίση.

“Είχα το αυτοκίνητο  σε μια αποθήκη στο Πόρτο Ράφτη και επειδή θα έφευγα για Ασία  φοβήθηκα για την μπαταρία. Είχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Ασφάλεια δεν είχα γιατί δεν το κυκλοφορούσα», διευκρίνισε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας που μετά από αυτό το …καραγκιοζιλίκι έσπευσε  να τον διαγράψει. από τις τάξεις της.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο από το οποίο πήρε προθεσμία για να πραγματοποιήσει τελικά αυτό το ταξιδάκι στην Μαλαισία.

Απο εκεί επέστρεψε την περασμένη Παρασκευή και όπως διευκρίνισε θυμωμένος στους δημοσιογράφους που δεν τον άφησαν , συνταξιούχο άνθρωπο,  στην ησυχία του, το ταξίδι του δεν ήταν αναψυχής αλλά  “ψυχικής εκτόνωσης” καθώς  ήθελε να ησυχάσει από το …δράμα που ζει .

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα