Μετέφεραν το «Καραϊσκάκης» στην… Τούμπα!

Κι όμως, το πρωτάθλημα δεν αποτελεί ουτοπική επιδίωξη για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» κατάφεραν να φέρουν το «Καραϊσκάκης» στην… Τούμπα και μετά τη νίκη επί του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ, να μπουν για τα καλά στη μάχη του τίτλου!

Το 2-1 στη Θεσσαλονίκη ξύπνησε μνήμες από την περυσινή περίοδο στο «τριφύλλι», όταν η ομάδα πέρασε με 3-0 από το «Καραϊσκάκης», ξεκινώντας την αγωνιστική της αντεπίθεση. Οι ομοιότητες είναι πάρα πολλές. Ο Παναθηναϊκός νίκησε στην έδρα του πρωτοπόρου – αυτή τη φορά του ΠΑΟΚ – μετά από μία περίοδο αγωνιστικής κρίσης και ενώ είχε εισέλθει σε καθεστώς αμφισβήτησης όλο το σύστημα.

Όπως η περυσινή επικράτηση στο «Καραϊσκάκης», έτσι και η φετινή στην Τούμπα, αναμένεται να λειτουργήσει ως εναρκτήριο λάκτισμα αντεπίθεσης για τους «πράσινους», οι οποίοι ανέμεναν ένα αποτέλεσμα που θα «απογείωνε» ψυχολογικά τους παίκτες.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», η κατάκτηση των τριών βαθμών στην Τούμπα ανοίγει διάπλατα το δρόμο ακόμη και για τον τίτλο. Πού στηρίζουν τη συγκεκριμένη λογική; Στο γεγονός ότι η διαφορά από τον ΠΑΟΚ μειώθηκε στους έξι βαθμούς, ενώ με τον Ολυμπιακό η διαφορά παραμένει στους τέσσερις πόντους και ενώ η ομάδα έχει βγάλει από το πρόγραμμά της τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, δηλαδή το «Καραϊσκάκης» και την Τούμπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το αμέσως επόμενο διάστημα θα συγκληθεί έκτακτη σύσκεψη κορυφής, προκειμένου να εκτιμηθούν τα νέα δεδομένα και οι προοπτικές και κυρίως το πώς η διοίκηση, με τις κινήσεις της, θα στηρίξει την ομάδα στην προσπάθειά της να ανακάμψει αγωνιστικά και να διεκδικήσει κάτι ουσιαστικό για την τρέχουσα περίοδο.

Στα θετικά επίσης, η αντίδραση των παικτών υπό το καθεστώς της απόλυτης πίεσης που ίσχυε, καθώς άπαντες γνώριζαν ότι με ήττα στην Τούμπα, η υπόθεση «τίτλος» θα έκλεινε για τους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα