Μεταγραφές… «ναι μεν αλλά» για Μπαρτσελόνα!

Από… χίλια κύματα έχει περάσει η περιβόητη απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην Μπαρτσελόνα από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA!

Σύμφωνα με τη νέα… ερμηνευτική εγκύκλιο, οι Καταλανοί μπορούν να προχωρήσουν στην απόκτηση παικτών, ακόμη και πριν τη λήξη της τιμωρίας τους, τον Γενάρη του 2016, αλλά δεν μπορούν να τους δηλώσουν στο ρόστερ και να τους χρησιμοποιήσουν, πριν την παραπάνω ημερομηνία! Κάτι σας θυμίζει αυτό, προφανώς τις… ερμηνευτικές εγκυκλίους των υπουργείων εδώ στο… Ελλάντα, αλλά με αυτόν τον τρόπο θέλησε να… χρυσώσει το χάπι η Παγκόσμια Ομοσπονδία στους «αγανακτισμένους» Καταλανούς, οι οποίοι έχουν αρχίσει και μιλούν ανοικτά για… πολιτικό πόλεμο εναντίον τους!

Όπως και να έχει, η Μπαρτσελόνα μπορεί να αποκτήσει παίκτες, να υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους, αλλά δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει πριν τον Γενάρη του 2016. Ως εκ τούτου, έστω και με αυτόν τον τρόπο, ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση τόσο του Χουάν Μάτα, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και του Ντανίλο, από την Πόρτο. Εξυπακούεται, πως το ίδιο ισχύει και για άλλες περιπτώσεις παικτών, καθώς με τη διευκρίνιση που δόθηκε από τη FIFA, οι «μπλαουγκράνα» έχουν κάθε δικαίωμα να διαπραγματεύονται, να υπογράφουν και όταν παρέλθει το 2015, να εντάξουν τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα, στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα