Μεταγραφικό καρέ ετοιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι!

Εντυπωσιακό… μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι ετοιμάζεται να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι, προχωρώντας στην ολοκλήρωση τεσσάρων μεταγραφικών κινήσεων, τις οποίες έχει τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας.

Πρόκειται για τον στόπερ της Ρόμα, Μεχντί Μπενάτια, τον Ελιακίμ Μανγκαλά από την Πόρτο, τον Μπακαρί Σανιά από την Άρσεναλ και τον γκολκίπερ της Μάλαγα, Βιλί Καμπαγιέρο.

Ο Μπενάτια έχει συμβόλαιο με την Ρόμα, αλλά πρόσφατα εξέφρασε την εντονότατη δυσαρέσκειά του κατά της διοίκησης, την οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησε ότι τον εμπαίζει. Αφορμή για το ξέσπασμά του στάθηκε η άρνηση της Ρόμα να του καταθέσει νέα προσφορά για το συμβόλαιό του, με τον Μπενάτια να ισχυρίζεται πως υπήρχε δέσμευση των Ιταλών, από πέρυσι, όταν υπέγραψε τη συνεργασία του μαζί τους.

Ο Μανγκαλά παραχωρείται από τους «δράκους», αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Ο Σανιά μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ και φημολογείται πως έχει ήδη συμφωνήσει και υπογράψει με την ομάδα του Μάντσεστερ. Ο Καμπαγιέρο είναι νέα… προσθήκη στη λίστα και εικάζεται πως σε κάθε περίπτωση, η Σίτι θα καλύψει τις απαιτήσεις της Μάλαγα και ο παίκτης θα ενταχθεί στο δυναμικό της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα