Μεταξύ Άρσεναλ και Τσέλσι ο Σάμι Κεντίρα!

Την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε στους παράγοντες της ομάδας και τον Κάρλο Αντσελότι ο διεθνής Γερμανός μέσος, Σάμι Κεντίρα, μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το European Super Cup κόντρα στη Σεβίλλη!

Ο 27άχρονος ποδοσφαιριστής υποβάλλεται στη διαδικασία του… σκωτσέζικου ντους καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τη μία μέρα βρίσκεται στα πλάνα του Αντσελότι και την επομένη αποκλείεται από την αποστολή. Τα δεδομένα όμως είναι συγκεκριμένα. Το συμβόλαιο του Σάμι Κεντίρα εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και η Ρεάλ δεν του πρότεινε ανανέωση. Παράλληλα, προχώρησε στην απόκτηση του Τόνι Κρόος, ο ρόλος του οποίου είναι ανάλογος του Κεντίρα στη μεσαία γραμμή.

Τα σενάρια τον παρουσίαζαν να έχει συμφωνήσει με την Άρσεναλ, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Λονδίνου, μετά από επαφή που είχε με τη διοίκηση της Ρεάλ, στην οποία πήρε τη διαβεβαίωση ότι θα του προταθεί νέο συμβόλαιο και ότι υπολογίζεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Οι διαβεβαιώσεις έμειναν στα λόγια και ο Αντσελότι, ενώ την προηγουμένη είχε δηλώσει πως τον υπολογίζει, τον άφησε εκτός 18άδας στο ματς με τη Σεβίλλη.

Αποτέλεσμα ήταν ο 27άχρονος μέσος να καταλήξει στην απόφασή του και να την ανακοινώσει στους Μαδριλένους. Σύμφωνα με αναφορές στην Αγγλία, έχει προτάσεις από την Άρσεναλ και την Τσέλσι και τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα