«Με απέβαλε ο φίλος μου ο Τίκας»

 

Ο Βασίλης Ρόβας ήταν ένας από τους καλύτερους και πιο δυναμικούς παίκτες του Άρη στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που έληξε 1-1 και κρατάει την ομάδα του εντός πλαισίου πρόκρισης.

Βέβαια, λόγω του δυναμικού του παιχνιδιού αποβλήθηκε στο 71’ με δεύτερη κίτρινη από τον φίλο του και συνκαρδιτσιώτη, Τριαντάφυλλο Τίκα, θεωρώντας ωστόσο πως η δεύτερη κίτρινη ήταν υπερβολική:

«Από τη στιγμή που πήρα την κάρτα στην αρχή του αγώνα, κάποια στιγμή θα έπαιρνα και την άλλη. Δεν έπρεπε να τη δώσει. Και ο Τίκας είναι φίλος μου… Έχουμε μεγαλώσει στην ίδια πόλη, βγαίνουμε για καφέ», είπε στο ραδιόφωνο του Sport Fm και συνέχισε:

« Όλος ο κόσμος είδε ότι ο Άρη ανήκει στη Σούπερ Λίγκα. Ο Άρης πρέπει να ανέβει, η θέση του είναι εκεί. Στη Football League υπάρχουν αρκετές ομάδες που βγάζουν κόμπλεξ απεναντί του και δεν μας αφήνουν να παίξουμε. Δεν έχει καμία σχέση η Super League με τη Football League. Ένας καλός ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να βγάλει το ταλέντο του στη Football League.

Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Ήμασταν πιο παθιασμένοι από τον Ολυμπιακό ο οποίος δεν χρειάζεται σφυρίγματα για να παίρνει τα ματς. Στο Καραϊσκάκη δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Θα είναι καλό το αποτέλεσμα για εμάς, θα το δείτε.

Ο Αναστόπουλος καταλαβαίνει τον ποδοσφαιριστή και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ξέρει και το Καραϊσκάκη και έχει πάρει αποτελέσματα εκεί και θεωρώ ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα