Με εξτρέμ τον Ντάνι προκοπή θα κάνει!

Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να φέρνει εξτρέμ με τεράστιο ειδικό βάρος, ιδίως από την εποχή που σταμάτησε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο ορισμός του ακραίου χαφ που πατάει περιοχή!

Υπό αυτή την έννοια, δεν προκαλεί εντύπωση που για ένα ακόμη καλοκαίρι ψάχνει το σούπερ-όνομα για τη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού, παρά το ότι οι περισσότερες επιλογές των τελευταίων ετών δεν του έχουν «βγει». Ο Ριέρα, ο Ντουρμάζ, ο Αφελάι, και άλλοι παίκτες με δυνατό όνομα έχουν έλθει, έχουν παίξει, αλλά δεν έχουν αφήσει το στίγμα τους. Με τον Ντάνι, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν πως θα βρουν επιτέλους την αξιοπιστία που ψάχνουν κι αυτό διότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει να επιδείξει μία αξιοθαύμαστη σταθερότητα όλα αυτά τα χρόνια στη Ζενίτ, αλλά και στη Δυναμό Μόσχας.

Ο Ντάνι είναι 32 ετών και στην πραγματικότητα έχει μπροστά του 2-3 χρόνια μπάλας σε υψηλό επίπεδο, γεγονός που… ομορφαίνει ακόμη περισσότερο το σενάριο απόκτησής του. Το κακό για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Ντάνι, ακόμη κι αν βαρέθηκε τα κρύα της Ρωσίας, ακόμη κι αν τον καλύπτει η προοπτική συμμετοχής στο Champions League και του πρωταθλητισμού, δύσκολα θα κάνει σκόντο στο οικονομικό, καθώς στην Αγία Πετρούπολη έπαιρνε καλά λεφτά.

Αυτό, όμως, είναι το μόνο αρνητικό, διότι κατά τα άλλα, ο Ντάνι είναι ίσως μία από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει η διοίκηση του Ολυμπιακού.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα