Με ζαρτιέρες και εσώρουχα ποζάρει η Καλομοίρα (εικόνες)

Πρόκειται για την πιο τολμηρή φωτογράφιση της μέχρι σήμερα καριέρας της. Η Καλομοίρα που μας έχει συνηθίσει με το girly στιλάκι της, βγήκε από τα ρούχα της και για τις ανάγκες της φωτογράφισής της στο You, πόζαρε με σέξι εσώρουχα και ζαρτιέρες, δείχνοντας για πρώτη φορά το άγριο θηλυκό που κρύβει μέσα της.

Η εικόνα η δική σου που «πουλάει», όπως λέμε στη γλώσσα μας οι δημοσιογράφοι, είναι αυτή του καλού κοριτσιού ή αν θες της κοπέλας που σκέφτεται μόνο θετικά για όλα. Αλήθεια, στη ζωή σου μέχρι σήμερα ο δρόμος ήταν στρωμένος πάντα με τριαντάφυλλα;

Συνάντησα πάρα πολλές δυσκολίες, μέχρι σήμερα, αλλά δεν τις φόρεσα ποτέ στο πρόσωπό μου. Ο κόσμος, που παρακολουθεί τη δουλειά μου, δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματά μου, έχει άλλωστε τα δικά του, θέλει να του φτιάχνω το κέφι και να τραγουδάω τα τραγούδια μου. Μπορεί πολλοί να νομίζουνε ότι ξύπναγα το πρωί και η μάνα μου είχε το πρωινό, όμως δεν ήταν ποτέ έτσι η ζωή μου. Ήταν η εικόνα της ζωής που θα ήθελα να έχω, αλλά και αυτής που ήθελα να προσφέρω στα παιδιά μου. Όμως δεν είναι η ζωή που είχα. Και πρέπει να σου πω ότι η μητέρα μου έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας των δυσκολιών που βιώσαμε, είναι η ηρωίδα μου, αν ήταν άλλη δεν θα είχε αντέξει. Ανέκαθεν είχαμε σοβαρά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα