Με την πλάτη στον τοίχο ο Ράφα Μπενίτες

Το αφεντικό σε κάθε ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο προπονητής, εκτός αν μέλος της ομάδας είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο (ίσως και ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς). Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να είναι ένα ξεχωριστό κλαμπ, που κάθε άγραφος ποδοσφαιρικός κανόνας πρέπει να τηρείται, αλλά φαίνεται ότι η προσωπικότητα του Ρονάλντο σκεπάζει τα πάντα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μαδρίτη, αν τυχόν χάσει η Ρεάλ από την Μπάρτσα το Σάββατο στο Καμπ Νου, τότε ο Ράφα Μπενίτες θα αποτελέσει παρελθόν, όχι επειδή θα χαθεί το τρίποντο και θα μεγαλώσει η διαφορά στους έξι πόντους, αλλά επειδή θα έχει δοθεί η καλύτερη δυνατή αφορμή για να γίνει δεκτή η επιθυμία του Πορτογάλου σούπερ-σταρ.

Από τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δηλώσει ξεκάθαρα και σε κάθε τόνο πως δεν θεωρεί κατάλληλο τον Μπενίτες γι’ αυτή τη Ρεάλ, τότε είναι πολύ δύσκολο αυτή η συνεργασία να επεκταθεί. Έτσι, λοιπόν, οι Μαδριλένοι δημοσιογράφοι πήραν το θάρρος να γράψουν πως αν η Ρεάλ ηττηθεί το Σάββατο, τότε τη νύφη θα την πληρώσει ο Ισπανός προπονητής.

Λέτε να ήρθε η ώρα επιστροφής του Ζοζέ Μουρίνιο στη Μαδρίτη; Το όνομά του σίγουρα θα παίξει αρκετά αν η Μπάρτσα πάρει το “El Clasico”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα