Με το τόξο του Κλάους!

Πανέτοιμη «δηλώνει» η Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ θέλει να επαναλάβει ότι έκανε πριν από πέντε και πριν από τρία χρόνια, αλλά αυτή τη φορά να ολοκληρώσει το έργο του.

Το 2011 απέκλεισε τον Ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια έπεσε πάνω στην ΑΕΚ του Σκόκο, του Μπλάνκο, του Λυμπερόπουλου και του Δέλλα και αποκλείστηκε στον ημιτελικό. Τρία χρόνια αργότερα απέκλεισε πάλι την «ερυθρόλευκη» ομάδα, έκανε ένα βήμα παραπάνω φτάνοντας στον τελικό, αλλά το έχασε από τον Παναθηναϊκό του Μπεργκ, του Σίντεφλεντ και του Πέτριτς. Το 2016, λοιπόν, ζητά το επιπλέον βήμα. Και τη συμμετοχή στον τελικό και την κατάκτηση. Για να το κάνει αυτό, όπως πρέπει να περάσει για τρίτη φορά μέσα σε πέντε χρόνια τον Ολυμπιακό.

Ο Ιγκόρ Τούντορ θα έχει στη διάθεσή του τον έτοιμο Κλάους Αθανασιάδη, πολύτιμη λύση από τη στιγμή που απουσιάζει ο Μπερμπάτοφ. Ο Γκάρι Ροντρίγκεζ όπως αναμενόταν δεν βρίσκεται στην αποστολή, αλλά υπολογίζεται για τη ρεβάνς. Οι 20 που επέλεξε ο Κροάτης προπονητής είναι οι εξής: Βελλίδης, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Λέοβατς, Κοροβέσης, Χαρίσης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Σάμπο, Αντόνις, Μυστακίδης, Πέλκας, Κάκκο, Μακ, Αθανασιάδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα