Μητσοτάκης: «Λάθος η οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης»

Συνεχίζει την επίθεση και την σκληρή κριτική στη Κυβέρνηση ο Κυριάκος Μησοτάκης. Από το βήμα της Ευρωαραβικής Συνόδου και έχοντας ένα άκρως ενδιαφέρον ακροατήριο, ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να μιλήσει για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης τονίζοντας ότι η χώρα πρέπει να ξαναγίνει ελκυστικός επενδυτικός προορισμός.

«Αυτό που λείπει σήμερα από τη χώρα δεν είναι οι επενδυτικές ευκαιρίες, αυτές υπάρχουν, αυτό που λείπει είναι μία κυβέρνηση αποφασισμένη να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις που θα καταστήσουν επιτέλους την Ελλάδα ελκυστικό, παγκόσμιο επενδυτικό προορισμό», τόνισε.
«Μια κυβέρνηση που θα μιλάει τη γλώσσα των επενδυτών και όχι τη γλώσσα των συνιστωσών. Μία κυβέρνηση που θα σκύψει με προσοχή πάνω σε όλα τα εμπόδια που περιορίζουν το “επιχειρεί” στη χώρα σήμερα με σκοπό να τα αντιμετωπίσει με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα».
Φοβάμαι πως η σημερινή κυβέρνηση ούτε θέλει, ούτε μπορεί να τα κάνει αυτά».
Και κατάληξε λέγοντας:
«η κυβέρνηση αυξάνει συνεχώς τους φόρους, αντί να περιορίσει δαπάνες, το αποτέλεσμα το βιώνουμε κάθε ημέρα και είναι ο στραγγαλισμός της ελληνικής οικονομίας κι έτσι η Ελλάδα βυθίστηκε αναίτια σε έναν νέο κύκλο ύφεσης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα