«Μια γυναίκα που κάνει σχέση με μικρότερo και τον έχει αλυσοδεμένο, είναι χαμένη»

Η Ναταλία Γερμανού δίνει συμβουλές σε όλες εκείνες που έχουν σχέση με μικρότερους άνδρες, και ως γνώστης του «αντικειμένου» αποκαλύπτει τα μυστικά.

Για τον παράγοντα ζήλεια μιλάει η Ναταλία Γερμανού στο « OK!», και αποκαλύπτει: «Όχι. Μια γυναίκα που αποφασίζει να κάνει σχέση με έναν άνδρα τόσα χρόνια μικρότερό της και θέλει να τον έχει δεμένο με σιδερόμπαλα, είναι χαμένη από χέρι. Εγώ γενικά είμαι ζηλιάρα σε φυσιολογικά πλαίσια και πιστεύω πως όταν έχεις έναν νεότερο σύντροφο, που είναι πολύ ωραίος και περιζήτητος, θα πρέπει να έχεις την αυτοπεποίθηση αλλά και την ψυχραιμία που προκύπτει από το ότι αυτός ξέρει για ποιο λόγο είναι μαζί σου. Αυτά λοιπόν που κάνω είναι να απολαμβάνω τη σχέση χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Είμαστε και οι δύο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν μας δένουν αλυσίδες».

Πώς θα αντιδρούσε αν ερχόταν τώρα στη ζωή της ένα παιδί; «Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Αλλά πιστεύω ότι όταν μια γυναίκα είναι 49 χρονών και έρχεται στη ζωή της ένα παιδί χωρίς να το έχει προγραμματίσει, θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά από ότι στα 25 της, όπου αν δεν τον ήθελε θα μπορούσε να κάνει άμβλωση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα