Μιχαλολιάκος: «Κόμμα μου είναι ο Πειραιάς»

Αν και δεν έχει ανακοινώσει επισήμως αν θα είναι ξανά υποψήφιος για τον δήμο Πειραιά, σε δηλώσεις του, την Τρίτη, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι έχει τη στήριξη των πολιτών του δήμου, λέγοντας μάλιστα ότι η εικόνα που έχει από τον πειραϊκό λαό «είναι σχεδόν εικόνα εντολής» να συνεχίσει.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Μιχαλολιακός άφησε, επίσης, αιχμές για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρο Δρίτσα, αναφέροντας ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από όλα τα πολιτικά και τα κομματικά αξιώματα όταν ανέλαβε την ευθύνη να διεκδικήσει τον δήμο σε μια δύσκολη στιγμή και όταν του έδιναν ελάχιστες ελπίδες νίκης.

«Κόμμα μου είναι ο Πειραιάς. Ο Πειραιάς δεν προσφέρεται για κομματικό λάφυρο», είπε, προσθέτοντας όμως ότι δεν αποποιείται την ιδεολογική του προέλευση.

Ο κ. Μιχαλολιακός είπε ακόμη ότι επικοινώνησε με το νυν αντιδήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μελά, λέγοντας ότι η δήλωσή του ερμηνεύεται ότι δεν θα κατεβεί για δήμαρχος, ότι παραμένει στο συνδυασμό που ίδρυσαν το 2010 και πως τον αγκάλιασε ο πειραϊκός λαός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα