Μοιρασιά στα Γιάννενα

Παρά το γεγονός ότι υπερείχε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού, που έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τους «Ζωσιμάδες».

Οι Γιαννιώτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 22’ με τον Σολτάνι, ο οποίος κατέβασε ωραία την μπάλα μετά τη σέντρα του Γιάκου με με δυνατό σουτ την έστειλε αρχικά στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0.

Τελικά η έμπνευση του Μάκη Χάβου να ρίξει στο ματς τον Μοράρ αντί του Ρόσα αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού, καθώς στο 69’ και 3 μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς ο Ρουμάνος πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ από μακρινή απόσταση. Το 1-1 διατηρήθηκε ως το τέλος με τα δοκάρια να γλιτώνουν δις τους Αγρινιώτες σε προσπάθεια του Κόντε στο 64’ και κόρνερ του Ναδάλες στο 72’.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Σκόνδρας (Κοζορώνης 77΄), Μπουκουβάλας, Μανθάτης, Σολτάνι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Χαντάκιας (Ροντρίγκες 74΄), Μιχάι, Μύγας, Μαρινάκης (Μαρκόφσκι 59΄), Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρότσα, Ντίας, Ρόσα (Μοράρ 64΄), Μάζουρεκ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα