«Μουρμούρες» για Περέιρα στο «λιμάνι»!

Τα πρώτα «σύννεφα» στις σχέσεις του Βίτορ Περέιρα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού άρχισαν να σχηματίζονται στην Ουκρανία, αλλά πύκνωσαν αρκετά στη Λεωφόρο, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη κακή εμφάνιση της ομάδας και την ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Στον Πειραιά εμφανίζονται ιδιαιτέρως ενοχλημένοι από τον τρόπο που χειρίστηκε ο Βίτορ Περέιρα τα δύο κρίσιμα παιχνίδια για το Europa League και το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα παραγόντων που κινούνται στον περίγυρο του Βαγγέλη Μαρινάκη, η αντικατάσταση του Μίτσελ Γκονζάλεθ με τον Πορτογάλο, αποφασίστηκε για δύο λόγους. Πρώτον, για να αποδώσει το ποδόσφαιρο που μπορεί η ομάδα και δεύτερον, για να βελτιωθεί το κλίμα στα αποδυτήρια.

Η εικόνα του Ολυμπιακού βελτιώθηκε μεν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει προσεγγίσει τα στάνταρ που έχει θέσει η διοίκηση, καθώς στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος «ροκανίστηκε» η διαφορά που υπήρχε από τον Παναθηναϊκό, ενώ στην Ευρώπη, η ομάδα κινδυνεύει σε ικανό ποσοστό να μείνει εκτός διοργάνωσης, κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν είχε δώσει επίσημο παιχνίδι τους τελευταίους… τρεις μήνες!

Η πρώτη ψυχρολουσία ήταν στην Ουκρανία, κόντρα στην Ντνίπρο, αλλά η δεύτερη και μεγαλύτερη, ήταν στη Λεωφόρο, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατεί εντονότατη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο Βίτορ Περέιρα υα δύο παιχνίδια και ιδιαίτερα το ντέρμπι, επιλέγοντας να κάνει rotation, σε ένα ματς που εν πολλοί, θα ξεκαθάριζε η υπόθεση του τίτλου. Ο επαναληπτικός της Πέμπτης με την Ντνίπρο αναμένεται να κρίνει πολλά για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς στην παρούσα φάση, το κλίμα είναι αρνητικό για τον Πορτογάλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα