«Μπήκε το νερό στο αυλάκι»

 

Δεν υπήρχε λόγος να βγουν και να θριαμβολογήσουν οι τρεις μεγάλες ΠΑΕ που αντιτίθενται στη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ, μετά την οριακή έγκριση του απολογισμού με ψήφους 88-82.

ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ανέμεναν πάνω-κάτω το αποτέλεσμα και το θεωρούν προάγγελο των εκλογών της ΕΠΟ τον Οκτώβρη, όπου η ψηφοφορία θα είναι κρυφή και κάποιοι που σήμερα μπορεί να φοβήθηκαν, αύριο δε θα έχουν… ανάγκη.

Αμέσως μετά το πέρας του απολογισμού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα και πως είναι ένδειξη ότι τα πάντα αλλάζουν σε διοικητικό και διαιτητικό επίπεδο. Όμοια ήταν και η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟ, που το πήγε ένα βήμα παραπέρα, ζητώντας την άμεση παραίτηση της διοίκησης Γκιρτζίκη. Οι «πράσινοι», άλλωστε, ισχυρίζονται πως μέχρι τον Οκτώβρη είναι πολύ πιθανό να αλλοιωθεί το πρωτάθλημα, καθώς δεν είναι λίγες οι αγωνιστικές που διεξάγονται μέχρι τότε.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της επέλεξε τη… ηρεμία, καθώς έχει αρκετές κλήσεις σε απολογία εσχάτως, ενώ υπάρχει σε εξέλιξη μετεγγραφικός σχεδιασμός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα