Ο χρόνος πιέζει και ο στόπερ δεν έρχεται

Η αρνητική τροπή που παρουσίασε η υπόθεση της μεταγραφής του Ματέους Λέιτε έβγαλε εκτός προγράμματος τον ΠΑΟΚ για τουλάχιστον μία εβδομάδα, πιέζοντας ασφυκτικά πλέον τα χρονικά περιθώρια που έχει στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο, προκειμένου να ολοκληρώσει τις απαραίτητες κινήσεις, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στον Γ΄ Προκριματικό γύρο του Champions League.

Τι συνέβη με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος; Ο 33χρονος άσος βρέθηκε από την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Την ίδια μέρα αναμενόταν η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, κάτι ωστόσο που δεν έγινε ποτέ. Μία ομάδα από την Κίνα μπήκε «σφήνα» στην υπόθεση του έμπειρου ποδοσφαιριστή, προσφέροντας το ποσό των 3 εκατ. ευρώ, γεγονός που άλλαξε όλα τα δεδομένα. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του αρνήθηκε ότι υπήρξε οριστική συμφωνία με τον παίκτη, υποστηρίζοντας πως ο 33χρονος Βραζιλιάνος είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διαπιστωθεί αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Τρέχουν για στόπερ

Μετά το «ναυάγιο» με τον Ματέους Λέιτε, ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει το βλέμμα του στις εναλλακτικές επιλογές που είχε στη λίστα του. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν αποκλείουν να επανέλθει στο προσκήνιο η υπόθεση του 33χρονου Βραζιλιάνου, ωστόσο ο Λούμπος Μίχελς «καίγεται» για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Η πιο βατή περίπτωση είναι του Χοσέ Ανχελ Κρέσπο, του 29χρονου Ισπανού αμυντικού της Άστον Βίλα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή και να έχει συμφωνήσει στο γενικό περίγραμμα της μεταξύ τους συμφωνίας, ωστόσο ο Βλάνταν Ίβιτς έχει και κάτι άλλο στα υπ’ όψιν του, το οποίο όμως συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «χωριάτες» ζητούν το ποσό των 650.000 ευρώ για την παραχώρηση του Κρέσπο, ενώ και ο παίκτης θέλει ανάλογο συμβόλαιο με αυτό που απολαμβάνει στον σύλλογο της Βρετανίας.

«Κόλλημα» και στον… άσο

Ο στόπερ και ο μεσοεπιθετικός δεν είναι οι μοναδικές θέσεις στις οποίες αντιμετωπίζει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» βρίσκονται σε αναζήτηση και τερματοφύλακα, ιδιαίτερα μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Μίκαελ Αγκάτσι. Ο 31χρονος πορτιέρο απάντησε αρνητικά σε πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά», καθώς επιθυμεί να πάρει άλλη μία ευκαιρία στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο τερματοφύλακας της Μίλαν δόθηκε δανεικός στη Μίντλεσμπρο, αλλά ελέω… Ντίμι Κωνσταντόπουλου δεν κατάφερε να πάρει συμμετοχές. Ο 31χρονος γκολκίπερ θέλει να αγωνιστεί στην Ιταλία και αυτό που έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της Μίλαν είναι να τον δώσουν σε κάποια ομάδα του καμπιονάτο. Το συμβόλαιό του τελειώνει το 2017 και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται στα 750.000 ευρώ.

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

Χίλια διαρκείας σε άνεργους

Την απόφαση να διαθέσει 1.000 εισιτήρια δωρεάν σε άνεργους οπαδούς του ΠΑΟΚ έλαβε η διοίκηση του συλλόγου, κάνοντας πράξη το κοινωνικό πρόσωπο το οποίο προσπαθεί να αναδείξει.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκου, μίλησε για τη χειρονομία του Γιώργου Σαββίδη να διαθέσει 1.000 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, καθώς, όπως δήλωσε, κανείς δεν πρέπει για οικονομικούς λόγους να στερείται τη δυνατότητα να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

«Περιμένουμε αύξηση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο αυξάνεται η εμπιστοσύνη των φιλάθλων στην ομάδα. Ήταν δεδομένο ότι οι τιμές δεν θα αυξάνονταν, ενώ θέλαμε να περιλαμβάνονται όλα τα παιχνίδια. Ίσως και παρά τη θέλησή του θα ήθελα να σταθώ στη χειρονομία του Γιώργου Σαββίδη να διαθέσει 1.000 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, με διαδικασία που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Για εκείνον κανείς δεν πρέπει για οικονομικούς λόγους να στερείται τη δυνατότητα να βρίσκεται δίπλα στον ΠΑΟΚ και είναι μια μόνο από τις κινήσεις προσφοράς που έχουν γίνει και θα συνεχίσουν να γίνονται. Του αξίζουν συγχαρητήρια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα