Μπακασέτας: «Δεν σκεφτόμαστε κανένα σενάριο»

Δεν υπάρχουν σενάρια για τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, Τάσο Μπακασέτα, παρά μόνο η νίκη της ομάδας του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η οποία θα τους διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή των «κυανέρυθρων» στην κάμερα της NOVA:
«Υπήρχε μια πικρία, μια στενοχώρια για το αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Ήταν πολύ άδικο το αποτέλεσμα για εμάς, αλλά πλέον δεν σκεφτόμαστε κανένα σενάριο. Ξέρουμε ότι με νίκη δική μας θα σωθούμε.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και με βλέψεις για το πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια είχε φθίνουσα πορεία. Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Μπορεί να κάνει πολύ καλό παιχνίδι, μπορεί να εμφανιστεί και σε πολύ κακή κατάσταση. Αν είμαστε εμείς στην κατάσταση που εμφανιστήκαμε στα τελευταία παιχνίδια πιστεύω πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου φέτος. Είμαι πολύ χαρούμενους στην νέα μου ομάδα. Ήρθα σε ανθρώπους που με πίστεψαν πολύ. Έτσι ξεκινάς από την αρχή. Θέλω να συνεχίσω εδώ. Μου προσφέρει όλα αυτά που θέλω σαν ποδοσφαιριστής. Θέλω να πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί όμορφα η χρονιά, ώστε να βάλουμε νέους στόχους του χρόνου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα