Μπαξεβανίδης: «Στόχος μας το κύπελλο»

Τη διάκριση μέσω του κυπέλλου ονειρεύονται στη Skoda Ξάνθη, όπως δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της θρακικής ομάδας, Δήμος Μπαξεβανίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 26χρονου μπακ στον NovaΣΠΟΡ FM:
«Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θεωρώ τα αποτελέσματα ήταν άσχημα, όχι όμως η εικόνα της ομάδας. Παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν παίρναμε αυτό που αξίζαμε. Είχαμε υπομονή και αυτοπεποίθηση και ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα έρθουν τα αποτελέσματα.

Ο Λουτσέσκου μας βοήθησε παρά πολύ ειδικά στη διακοπή του πρωταθλήματος . Προσθέσαμε στοιχειά που ήθελε στο παιχνίδι μας. Να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να είμαστε συμπαγής , γραμμές να είναι κοντά και να έχουμε τον έλεγχο σε κάθε παιχνίδι. Από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε και αυτό φαίνεται ολοένα και περισσότερο. Όταν η ομάδα δεν έπαιρνε τα αποτελέσματα στα αποδυτήρια μας έλεγε να έχουμε υπομονή και αν η εικόνα μας είναι καλή θα έρθουν τα αποτελέσματα. Μια, δυο φορές έχει φέρει παραδείγματα για τον πατέρα του. Αρκετά συχνά δίνει παραδείγματα με φυσιογνωμίες του αθλητισμού γενικότερα.

Ο κόσμος και η διοίκηση θέλει διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. Και εμείς θέλουμε μια διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Όλοι στην ομάδα το πιστεύουμε και γιατί όχι να τα καταφέρουμε.

Το 1-1 στα Πηγάδια δεν θα πω ότι ήταν άσχημο αποτέλεσμα. Έπρεπε οπωσδήποτε να σκοράρουμε στη ρεβάνς. Μπήκαμε στο παιχνίδι και είπαμε ότι και να δεχτούμε γκολ πρέπει να σκοράρουμε. Μετά την αποβολή του Μέντες είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, καλή διαχείριση και στο τέλος ήρθε το γκολ. Είχαμε κερδίσει στο πρωτάθλημα και μπήκαμε μέσα στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα. Θα είναι βαρύ το πρόγραμμα μας με τις δυο διοργανώσεις, όμως η πρόκριση μας ανοίγει την όρεξη.

Φέτος έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ και θα μας βοηθήσουν και οι μεταγραφές που έγιναν αυτή την περίοδο. Ο Κλέιτον και ο Σολτάνι κάνουν την διαφορά στην ομάδα. Και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν δείξει ποιότητα και εμπειρία, όπως ο Καπετάνος και ο Καρυπίδης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα