Μπαϊράμι: «Ίδιο κίνητρο σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Δεν διακρίνει διαφορά στο κίνητρο μεταξύ των αγώνων στις εγχώριες διοργανώσεις και στην Ευρώπη ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα της Πέμπτης (18/9) με τη Ντιναμό Μόσχας.

Ο ξένος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στη συγκέντρωση που απαιτείται από πλευράς των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τον πολύμηνο τραυματισμό του. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευχαριστώ που μας θυμίζετε το τελευταίο παιχνίδι, αν και προσπαθούμε να το ξεχάσουμε . Για μένα δεν ήταν κακό παιχνίδι. Ήταν μια καλή εμφάνιση, πρέπει να κοιτάξουμε κάποιες λεπτομέρειες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε τον αγώνα της Πέμπτης με πίστη. Δεν πιστεύω πως χρειαζόμαστε ριζικές αλλαγές. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάμε όπως πέρσι.

Είναι δύσκολο να είσαι συγκεντρωμένος και στα δύο με τον ίδιο βαθμό. Η Ευρώπη είναι σε υψηλότερο επίπεδο, οι ομάδες είναι καλύτερες και ο ανταγωνισμός μεγαλύτερος, αλλά το κίνητρο είναι το ίδιο, ειδικά στην αρχή της σεζόν, όταν πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να μη χάνεις ανόητους βαθμούς. Πιστεύω πως στο κίνητρο δεν υπάρχει διαφορά.

Ο τραυματισμός μου δεν είναι κάτι παροδικό και πρέπει να μάθω να ζω με αυτόν, είτε παίξω είτε δεν παίξω ποδόσφαιρο. Θα προσπαθώ κάθε μέρα να είμαι σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται. Δεν είναι ένας τραυματισμός στον αστράγαλο, είναι κάτι πιο σοβαρό. Νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να φτάσω στο 100%, αλλά θα πρέπει να είμαι συνεπής, να ακολουθώ τις θεραπείες μου και να προσέχω. Δεν έπαιξα ποδόσφαιρο για ενάμιση χρόνο και δεν είναι εύκολο να δείξω αμέσως ό,τι έχω μέσα μου. Όμως στόχος μου είναι να παρουσιάσω τον καλύτερο εαυτό μου και να χαροποιήσω την ομάδα.

Δεν ήξερα ότι ο Βαλμπουενά είναι εκτός αποστολής. Ξέρω πάντως πως έχουν πολλούς καλούς παίκτες παρά την απουσία αυτού του σπουδαίου παίκτη. Δεν πρέπει να εστιάσουμε σε συγκεκριμένους παίκτες της Ντιναμό, αλλά σε όλη την ομάδα. Είναι ένα καλό σύνολο, με πολύ καλές μονάδες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα