Μπενζεμά: “Ελπίζουμε ακόμη στον τίτλο”

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν κατάφερε να οδηγήσει τη Ρεάλ στην επιτυχία με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, αλλά έβαλε την πινελιά του με τη φοβερή ασίστ στο γκολ του Ρονάλντο.

Το μαγικό του τακουνάκι σε μία συνολικά εξαιρετική αντεπίθεση των Μαδριλένων βοήθησε στην προσωρινή ισοφάριση, αλλά μέχρι εκεί και σε δηλώσεις του στη Marca είπε: «Είναι κρίμα. Πάνω απ’ όλα μας ενδιάφερε η νίκη. Στη φάση του γκολ ενήργησα φυσιολογικά, έκανα αυτό που μπορούσα να κάνω. Όταν έχεις αυτοπεποίθηση μπορείς να δοκιμάσεις τα πάντα. Αυτή η ασίστ είναι σαν γκολ για μένα, αλλά τι να το κάνεις που παίξαμε τόσο καλά, δημιουργήσαμε ένα σωρό φάσεις και τελικά χάσαμε»

Ο Γάλλος στράικερ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μόντριτζ από τραυματισμό, αλλά και στην προσπάθεια βαθμολογικής ανάκαμψης: «Είναι υπέροχο που επέστρεψε μαζί μας ο Μόντριτζ. Μας έλειψε από τη γραμμή κρούσης. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια όπου ελπίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα θα χάσει βαθμούς. Έχει δύσκολα παιχνίδια με τη Σεβίλλη εκτός και τη Βαλένθια και είναι στο χέρι μας να πετύχουμε εμείς το απόλυτο για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε πετάξει λευκή πετσέτα πουθενά. Ελπίζουμε ακόμη και στο πρωτάθλημα και φυσικά στο Champions League

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα