Μπεργκ… RELOADED ενόψει Ολυμπιακού!

Ο Μάρκους Μπεργκ διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην επιθετική – και όχι μόνο – λειτουργία του Παναθηναϊκού, γεγονός που έχει γίνει αντιληπτό από τους αντιπάλους, οι οποίοι προσπαθούν να περιορίσουν τη δράση του με κάθε τρόπο.

Όπως φαίνεται, έχουν βρει τον τρόπο, τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα, κάτι που αποδεικνύεται από την «αφλογιστία» του Σουηδού στους τελευταίους αγώνες των «πράσινων». Και αν ο Παναθηναϊκός βρίσκει λύσεις στα παιχνίδια με τους μικρομεσαίους, κόντρα στον σαφώς ανώτερο Ολυμπιακό και με την πίεση που υπάρχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η επαναφορά του Μάρκους Μπεργκ στα γνωστά του επίπεδα, αποτελεί κάτι παραπάνω από ανάγκη για τον Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του.

Το επιτελείο του «τριφυλλιού» έχει πέσει πάνω στον Σουηδό, προκειμένου να τον επαναφέρει ψυχολογικά και αγωνιστικά και να παρουσιαστεί δυνατός και ανταγωνιστικός κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο. Ο Μπεργκ έχει να σκοράρει από τις 24 Γενάρη, όταν σημείωσε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του κόντρα στην Καλλονή, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η «αφλογιστία» του Σουηδού αποτελεί πρόβλημα, το οποίο έχει εντοπίσει ο Γιάννης Αναστασίου και επιχειρεί να το αντιμετωπίσει, πριν επιφέρει… κόστος. Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο ποιοτικότερος επιθετικός του «τριφυλλιού» και η παρουσία του κόντρα στον Ολυμπιακό θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα