Μπερμπάτοφ: «Ομάδα που εξελίσσεται ο ΠΑΟΚ»

Το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την αήττητη φέτος Μπορούσια Ντόρτμουντ πλησιάζει! Το βράδυ της Πέμπτης, 1/10, η Τούμπα θα είναι γεμάτη, περιμένοντας τη σπουδαία αναμέτρηση που πέραν του ότι θα κρίνει πολλά στον όμιλο, θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να μετρήσει τις δυνάμεις του για τα καλά.

Εν’ όψει της σπουδαίας αναμέτρησης, το μεγάλο «αστέρι» του Δικεφάλου, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και αναφέρθηκε στο παιχνίδι και γενικά στη δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ:

«Η Ντόρτμουντ είναι σίγουρα το φαβορί, αλλά κι εμείς δεν είμαστε ομάδα που μπορείς να παραβλέψεις ή να υποτιμήσεις. Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες, που μαθαίνει και εξελίσσεται.

Αν δεν κάνω λάθος, η Ντόρτμουντ δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε 11 παιχνίδια. Παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, πετυχαίνουν πολλά γκολ και έχουν σπουδαίους παίκτες.

Εμείς βέβαια θα παίξουμε στην έδρα μας, όπου η ατμόσφαιρα  στο γήπεδο θα είναι συναρπαστική και θα μας δώσει ώθηση, όμως οι δυο ομάδες θα έχουν από έντεκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, και μένει να δούμε ποιος θα επικρατήσει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα