Μπερναμπέου… πολλαπλών χρήσεων!

Οργανισμός που δεν κινείται και δεν εξελίσσεται, είναι καταδικασμένος σε παρακμή και τελικά σε εξαφάνιση. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας ζωντανός οργανισμός και κοιτάει το μέλλον μέσα από το νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», το οποίο θα είναι έτοιμο το 2017!

Πρόκειται για το νέο «χρυσό παλάτι» της «βασίλισσας», τη μακέτα του οποίου παρουσίασε η διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ, εγκαινιάζοντας την επόμενη μέρα του οικονομικού πλάνου των Μαδριλένων. Το νέο γήπεδο θα κοστίσει 400 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να φέρνει έσοδα 52 εκατομμυρίων, σε ετήσια βάση. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνει απόσβεση σε λιγότερο από 8 χρόνια.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, το νέο γήπεδο θα λειτουργεί και ως εμπορικό κέντρο. Σκοπός θα είναι να δέχεται τις επισκέψεις του κόσμου όχι μόνο τις ημέρες που παίζει η Ρεάλ, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας. Θα κατασκευαστεί νέα στέγη, η οποία θα καλύπτει όλες τα σημεία της εξέδρας, ενώ στις εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνονται όλες οι ανέσεις και οι πολυτέλειες για τους VIP θεατές και τους κατόχους διαρκείας, τις ημέρες που θα αγωνίζεται η ομάδα.

Η διοίκηση της Ρεάλ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση χορηγών, ενώ γίνεται σκληρή διαπραγμάτευση για την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου, καθώς το συγκεκριμένο έσοδο θα καλύψει ένα ικανό ποσοστό του κόστους κατασκευής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα