“Μπορώ να κερδίσω τον Τσίπρα και να κάνω καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων”

Στην υποψηφιότητά του για την προεδρία στη Ν.Δ. αναφέρθηκε εκ νέου ο Άδωνις Γεωργιάδης που δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στον Αλέξη Τσίπρα. 

«Μπορώ να κερδίσω τον Τσίπρα και να κάνω καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων», δήλωσε αρχικά  σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Κρήτη» ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι ανησυχεί ιδιαίτερα για το μέλλον της Ελλάδας και του λαού της, ενώ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του δε μπορούν να κυβερνήσουν γιατί απλά δεν πιστεύουν στο πρόγραμμα που πρέπει να υλοποιήσουν.

«Είναι σα να βάζεις εμένα να παίξω κρίκετ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, εκτίμησε ότι μπροστά μας βρίσκονται 2 σενάρια: το άσχημο που αποτελεί η εφαρμογή του δύσκολου προγράμματος, που δεν θα οδηγήσει σε ανάπτυξη, και το καταστροφικό, που θα είναι η μη εφαρμογή που θα οδηγήσει στην πτώχευση.

Παράλληλα επεσήμανε ότι η εκλογή Τσίπρα σηματοδότησε την πλήρη καταστροφή της ήδη λαβωμένης ελληνικής οικονομίας, η οποία όμως είχε αρχίσει να ανακάμπτει με την κυβέρνηση Σαμαρά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα