Μπούρμπος: «Κάθε παιχνίδι στα play off είναι σημαντικό»

Για τη σημασία της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μίλησε ο μπακ του Παναθηναϊκού, Χρήστος Μπούρμπος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:
«Κάθε παιχνίδι στα play off είναι σημαντικό. Δείξαμε και στα τρία πρώτα παιχνίδια μεγάλη σοβαρότητα και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Όσο σημαντικό ήταν το ματς της Τούμπας, άλλο τόσο σημαντικό είναι και το παιχνίδι της Λεωφόρου με τον ΠΑΟΚ, ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να …τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα με την πρώτη θέση», είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος ακραίος αμυντικός του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας σκεφτόταν τα play off. Δουλεύαμε για αυτά και εκ του αποτελέσματος και όπως φαίνεται δικαιωνόμαστε. Δεν έχει τελειώσει ακόμη μαθηματικά και δεν μπορούμε να πούμε ακόμη ότι τελείωσε. Πρέπει να πάρουμε και το επόμενο ματς για να είμαστε σίγουροι. Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί καθαρά από εμάς. Από την απόδοση μας. Από το πόσο συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι θα είμαστε. Πιστεύω ότι και αυτό θα εξαρτηθεί από εμάς. Από τη διάθεση που θα δείξουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα