«Μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε»

Πρόσωπο των ημερών είναι και εύλογα ο Μίτσελ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και τόνισε για τη συνέχεια της φετινής πορείας ότι οι «ερυθρόλευκοι» μόνο καλύτεροι μπορούν να γίνουν.

Επιπλέον, δεν έκρυψε τα συναισθήματα χαράς που τον πλημμύρισαν όταν επισφραγίστηκε η πρόκριση της ομάδας ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει για ακόμα μια φορά την προσφορά του κόσμου στις επιτυχίες των πρωταθλητών Ελλάδας.

Διαβάστε ένα μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Μίτσελ στη εφημερίδα «Παραπολιτικά»:

-οι πρώτες σκέψεις μετά τη λήξη του αγώνα με την Άντερλεχτ:
«Νιώθω τεράστια ικανοποίηση. Σκέφτομαι πόσο χαρούμενος είμαι. Πόσο ευτυχισμένος. Πόσο υπερήφανος για τους παίκτες μου και την ομάδα μας. Για όλη αυτή τη δουλειά που κάναμε και έως τώρα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Είμαι πραγματικά γεμάτος χαρά. Ακόμη και εάν δεν το εκδηλώνω πολύ πιστέψτε με: Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος».

-εάν αισθάνεται ικανοποιημένος από την πρόκριση:
«Ναι. Το συζητούσαμε όλα τα χρόνια, όμως δεν είναι νέος στόχος. Και το έχει ξανακάνει ο Ολυμπιακός και στο παρελθόν. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι. Ανέκαθεν η ομάδα αντιμετώπιζε δύσκολους αντιπάλους όπως κάναμε και φέτος. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό όλα τα παιχνίδια. Πάντα αυτό πρέπει να κάνουμε και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

-εάν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για τα παιχνίδια της φάσης των 16:
«Η ομάδα παρουσιαζόταν διαρκώς με αυξημένη αυτοπεποίθηση. Ειδικά από το παιχνίδι της Λισαβόνας και έπειτα πίστευα ότι αυτή η ομάδα, η ομάδα μας είχε πολλές πιθανότητες για να περάσει στην επόμενη φάση. Και είχα δίκιο όπως όλοι όσοι είναι γύρω από αυτήν».

-για την χαρά των οπαδών της ομάδας:
«Είναι απίστευτο αυτό με τον κόσμο μας. Στο γήπεδο είχαμε 35.000 οπαδούς. Και όμως φαίνονταν σαν να είναι 90.000. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα το Καραϊσκάκη με 90.000. Είναι συγκλονιστικό το πώς στηρίζει την ομάδα αυτός ο κόσμος. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος. Ήταν 35.000 άνθρωποι που βλέπαμε το παιχνίδι ζωντανά μέσα από το γήπεδο. Νιώθαμε όμως όλο τον Πειραιά δίπλα μας. Όλη την Ελλάδα, όλο τον κόσμο όπου υπάρχουν φίλοι του Ολυμπιακού. Νιώθαμε να μας ωθούν».

-εάν ο Ολυμπιακός μπορεί να αυξήσει και άλλο την αυτοπεποίθησή του ενόψει της φάσης των 16;
«Πιστεύω ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο. Έχουμε όμως ψυχή. Έχουμε πάρα πολύ δυνατό χαρακτήρα σαν ομάδα. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αντιθέτως να γίνουμε καλύτεροι». 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα