Νέα ήθη και έθιμα από τον Σκίμπε

Τα φαινόμενα κλήσεων στην Εθνική ομάδα πολλών παικτών με το σκεπτικό ότι πρέπει να καλούνται οι πιο φορμαρισμένοι ή να δίνονται ευκαιρίες σε  όσο το δυνατό περισσότερους ποδοσφαιριστές, μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσουμε.

Ο Μίκχαελ Σκίμπε όπως αναμενόταν, δείχνει να είναι υποστηρικτής της σχολής του Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος επέμενε στη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων παικτών, ακόμη κι αν δεν είχαν ομάδα, ακόμη κι αν σύσσωμος ο ελληνικός Τύπος έλεγε πως δεν κάνουν!

Με αυτόν τον τρόπο, έπαιζε στην Εθνική και σημείωνε σημαντικά γκολ ο Τσιάρτας παρά το ότι δεν χωρούσε σε μία ομάδα όπως η Κολωνία και βρισκόταν μεταξύ εξέδρας και απόσυρσης και γινόταν μύθος ο Χαριστέας, ένας επιθετικός που πολλοί ακόμη και σήμερα αναρωτιούνται πως κατάφερε να κάνει τόσο σημαντική καριέρα!

Ο Σκίμπε, λοιπόν, επιδιώκει να κάνει και πάλι την Εθνική κλειστό κλαμπ και μένει να δούμε αν με αυτόν τον τρόπο θα δούμε και πάλι επιτυχίες. Ανεξάρτητα με το ποιους θα επιλέξει για «σκελετό» της Εθνικής μας ομάδας, το σίγουρο είναι πως θέλει να αποβάλλει από το περιβάλλον των αποδυτηρίων όποιον δεν έχει άμεση σχέση. Για αρχή, απαγόρεψε στα ταξίδια της Εθνικής στο εξωτερικό να συνταξιδεύουν οι παίκτες και η αποστολή με τους δημοσιογράφους της Εθνικής!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα