Νέα αιχμηρά βέλη της Μακρή προς τη Μπεκατώρου

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ

 

Συνεχίζει να εξαπολύει τα βέλη της η Ραχηλ Μακρή προς τη Μαρία Μπεκατώρου, σε μία κόντρα που φαίνεται πως θα έχει συνέχεια.

Η πολιτικός μίλησε και στο “Έτοιμο το Πρωινό”, με σκληρά λόγια για τη γλυκιά παρουσιάστρια: «Αναδείξαμε την κυρία Μπεκατώρου σε μέγιστη προσωπικότητα της χώρας; Εδώ ο κόσμος καίγεται και έχει σοβαρά προβλήματα. Εγώ είμαι πολιτικός, η κυρία Μπεκατώρου δεν ξέρω τι είναι ακριβώς.

Φυσικά το κάνει για να ακούγεται το όνομα της… Δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην ελληνική τηλεόραση. Γιατί προσφέρει κάτι; Εσείς βλέπετε να προσφέρει κάτι στην κοινωνία και στην τηλεόραση; Να επικεντρωθούμε σε σοβαρά θέματα και όχι στην κυρία που θα την κάνουμε και διάσημη».

Πάντως, η Μαρία Μπεκατώρου, κράτησε χαμηλούς τους τόνους, όντας καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και στο “Πρωινό”.

«Τι να σχολιάσω σε αυτό; Εγώ το είχα πει πολύ αστεία και χαριτολογώντας. Πρέπει να’ ναι χρόνος. Δεν πειράζει…», ανέφερε η παρουσιάστρια του μεσημεριανού “ΣουΚου”, ενώ σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά τι θα κάνει αν την δει σχολίασε: «Τίποτα μωρέ τι θα κάνω τη γυναίκα; Θα τη χαιρετήσω».

Στην προσπάθεια της να την πειράξει, η Φαίη Σκορδά είπε: «Θα δείξεις πίσω τα αυτιά σου ότι δεν έχεις κάνει πλαστικές», για να πάρει την πληρωμένη απάντηση της Μπεκατώρου: «Ακόμα… Δεν είναι κακό, εγώ τα έχω πει. Είναι που φοβάμαι πολύ τα χειρουργεία. Προς το παρόν νομίζω ότι δεν έχω ανάγκη, αλλά αν φτάσει η στιγμή…».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα