Νέα συμβόλαια σε δύο νεαρούς ο ΠΑΟΚ

Νέα συμβόλαια με τους Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και Γιώργο Κάκο υπέγραψε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εμφανίζοντας τη διάθεση να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης είχε ήδη υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, όμως η νέα τεχνική ηγεσία της ομάδας, αποφάσισε την προώθησή του στους «μεγάλους». Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρότεινε επέκταση του συμβολαίου του, στον 18άχρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2017. Αμέσως μετά δήλωσε:

«Τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα δούλεψα σκληρά και βλέπω αυτό το νέο συμβόλαιο ως ενός είδους ανταμοιβή. Στόχος μου φυσικά είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα. Αν κληθώ να συμμετάσχω στην προετοιμασία θα κάνω τα πάντα για να παραμείνω στο ρόστερ κι από εκεί και πέρα να προσπαθήσω να πείσω τον προπονητή να με εμπιστευτεί και να δείξω την αξία μου. Έχω ακούσει από τον παλιό μου προπονητή, τον κ. Κερμανίδη, πως ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι καλός άνθρωπος και ασχολείται πολύ με τα νέα παιδιά. Στα θετικά είναι και το γεγονός πως είναι Έλληνας και θα μπορούμε να συνεννοηθούμε πολύ καλά. Είμαι σίγουρος πως θα δουλέψουμε πολύ καλά».

Επαγγελματικό συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας, υπέγραψε και ο νεαρός Γιώργος Κάκος, ο οποίος δήλωσε μετά τις υπογραφές: «Χάρηκα πάρα πολύ γι αυτή την εξέλιξη. Είναι ένα σκαλοπάτι για μένα και ένα δείγμα ότι πλέον αυξάνονται και οι απαιτήσεις και η δουλειά που πρέπει να γίνει για να καθιερωθώ στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα