Νέες βολές της ΝΔ στο ΣΥΡΙΖΑ για την τρομοκρατία

Στα ύψη συντηρεί η Ν.Δ. την κόντρα της με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της τρομοκρατίας, καθώς με νέα της ανακοίνωση κατονομάζει βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που -όπως αναφέρει- επιχειρούν να «προσφέρουν άλλοθι στους δολοφόνους και την τρομοκρατία, χαρακτηρίζοντας τα εγκλήματά τους ως “πολιτικές πράξεις”».

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι η «συνιστώσα της τρομοκρατίας» εντός του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται, παραθέτει σημερινές δηλώσεις των βουλευτών Θ. Δρίτσα, Π. Σκουρλέτη και Δ. Στρατούλη και ζητεί από τον Αλέξη Τσίπρα να τους διαγράψει «εκτός και αν συμφωνεί μαζί τους».

Όπως αναφέρει, ο κ. Δρίτσας υποστήριξε ότι οι εγκληματίες – τρομοκράτες «δεν είναι δολοφόνοι του κοινού ποινικού δικαίου» και ότι η δράση τους ήταν «πολιτική», ο κ. Σκουρλέτης αναγνωρίζει «πολιτικό υπόβαθρο» στους εγκληματίες της 17Ν και ο κ. Στρατούλης χαρακτηρίζει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμπαθούν τη 17Ν  (Γιαννόπουλο- Μπελαντή και Μπαρζέφσκι) «εξαιρετικούς».

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας οφείλει εμπράκτως να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνεται: «Ο ελληνικός λαός περιμένει από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το κόμμα του από τη “συνιστώσα της τρομοκρατίας” άμεσα. Διαφορετικά θα σημαίνει ότι η ταύτιση μαζί της είναι προσωπική του επιλογή!».

Η Νέα Δημοκρατία ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι στις προθέσεις της να περιορίσει την κριτική της στον ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένα ζήτημα μέχρι ο κ. Τσίπρας «να τοποθετηθεί επισήμως και εμπράκτως». «Κάθε μέρα θα τον ρωτάμε, αποκαλύπτοντας τους συνεργάτες του», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα