Νέες εμφανίσεις, αυξημένες φιλοδοξίες! (φωτό)

Νίκολας Χουλτ, Ιβάν Ιβάνοφ, Κριστιάν Λεντέσμα, Βίκτορ Ιμπάρμπο, Μουμπάρακ Ουακάσο και Νούνο Ρέις είχαν την τιμητική τους χθες, καθώς τα έξι νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκαν από κοινού, μαζί με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας!

Για όποιον αγωνιούσε, η πρώτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού, θυμίζει αυτή που λάνσαρε η ομάδα πριν από τρία χρόνια και είναι στυλ Σέλτικ, δηλαδή με ρίγες. Η δεύτερη εμφάνιση είναι ολόλευκη (με πράσινες ρίγες στα μανίκια και στο σορτσάκι) και η τρίτη μπλε, όπως έχει συνηθίσει τον κόσμο του τα τελευταία χρόνια.

Ο ΖΙλμπέρτο Σίλβα στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων και της καινούρια εμφάνισης, μίλησε για τη σημασία που έχει να αναπτυχθούν οι Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και εξέφρασε την όρεξή του για να αρχίσει η καθημερινή δουλειά και τριβή με τους κυρίους Στραματσιόνι και Σαμαρά: «Αφού έφυγα από τον Παναθηναϊκό τα πράγματα έχουν αλλάξει, όλοι το γνωρίζουν. Αυτό που προσπαθώ είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όχι μόνο σε πράγματα αλλά και στους ανθρώπους. Δουλεύω στην ακαδημία θέλοντας να τους δώσω την υποστήριξη που μπορώ. Μίλησα και με τον πρόεδρο και με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και θέλουμε να φέρουμε την αρμονία. Μέρα με τη μέρα προσπαθούμε να φτιάξουμε κάποια πράγματα που χρειάζεται αλλά και να δώσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

 

ÂËÁ×ÏÄÇÌÏÓ ÅÕÁÃÃÅËÏÕ ÓÔÁÉÊÏÓ ËÏÕÍÔÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÖÁÍÅËÁÓ, ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÄÉÅÈÕÍÔÇ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÏÕ ÆÉËÌÐÅÑÔÏ ÓÉËÂÁ ÊÁÉ ÔÙÍ ÍÅÙÍ ÐÁÉÊÔÙÍ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

 

ÃÏÕÁÊÁÓÏ ÉÌÐÁÑÌÐÏ ËÅÍÔÅÓÌÁ ÉÂÁÍÏÖ ÑÅÉÓ  ×ÏÕËÔ ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÖÁÍÅËÁÓ, ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÄÉÅÈÕÍÔÇ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÏÕ ÆÉËÌÐÅÑÔÏ ÓÉËÂÁ ÊÁÉ ÔÙÍ ÍÅÙÍ ÐÁÉÊÔÙÍ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα