Νέες συλλήψεις για βεγγαλικά σε Ρέθυμνο, Καλαμάτα, Πιερία, Τρίπολη και Καβάλα

Νέες συλλήψεις για βεγγαλικά σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα σε  Ρέθυμνο, Καλαμάτα, Πιερία, Τρίπολη και Καβάλα.

Στο Ρέθυμνο, μάλιστα, μαζί με έναν 17χρονο που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του 500 κροτίδες που σκόπευε να πουλήσει, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου και η 40χρονη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Στον ίδιο εισαγγελέα παραπέμφθηκε και ένας 19χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και του Τ.Α.Ε., όταν έγινε έρευνα στο σπίτι του και κατασχέθηκαν 52 κροτίδες.

Στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, οι άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας έκαναν έρευνες σε δυο καταστήματα και συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες  που εμπορεύονταν παράνομα χιλιάδες κροτίδες. Στο μαγαζί ενός 57χρονου βρήκαν και κατάσχεσαν 3.200, ενώ σε αυτό ενός  53χρονου βρήκαν άλλες 5.000 κροτίδες! Οι δυο επιχειρηματίες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Σε περιοχή της Πιερίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Λιτοχώρου ο 50χρονος ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ψιλικών στο οποίο διέθετε προς πώληση 116 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 3.480 παιδικά αθύρματα και 67 κροτίδες. Όλα κατασχέθηκαν και ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Τρίπολης έκαναν έρευνα στο ελαιοτριβείο ενός 37χρονου και βρήκαν οκτώ συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 393 “βολές” πυροτεχνημάτων και δέκα βεγγαλικά, τα οποία κατέσχεσαν. Ο 37χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

Σε χωριό της Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ο 28χρονος προσωρινά υπεύθυνος ενός καταστήματος που διέθετε προς πώληση 1.920 παιδικά αθύρματα και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας. Ο 31χρονος ιδιοκτήτης απουσίαζε και αναζητείται

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα