Νέο ξεκίνημα για τον Κουίνσι στη Ναϊμέγκεν

Το ταλέντο του τεράστιο, οι προοπτικές που είχε εξίσου μεγάλες, όμως κάτι του έλειπε… Ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε πέρασε για ένα διάστημα από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, παρ’ ότι εκτιμήθηκε το ταλέντο του. Μετά από αρκετές περιπέτειες και πολύμηνη αποχή, κατάφερε να βρει νέα στέγη στην Ολλανδική Ναϊμέγκεν.

Όπως γράφουν οι Ολλανδοί, ο Νιγηριανός άσος θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει το ποιος είναι. Ο 30χρονος πλέον ποδοσφαιριστής, δοκιμάστηκε στην Καμπούρ και στη Χερενφέιν, αλλά κατέληξε στη NEC, η οποία του πρότεινε συμβόλαιο με αρκετές δικλείδες ασφαλείας.

Ο Κουίνσι το 2005, ήταν μαζί με τον Λιονέλ Μέσι τα δύο μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων που διεξήχθη στην Ολλανδία. Οι πορείες των δύο ποδοσφαιριστών ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες, παρ’ ότι και ο Αφρικανός άσος πήρε μεταγραφή σε μία μεγάλη ομάδα, την Άρσεναλ.

Η ευκαιρία που του δίνει η Ναϊμέγκεν ίσως να είναι η τελευταία του, προκειμένου να διασώσει μία καριέρα που ξεκίνησε με τόσο μεγάλες προσδοκίες, αλλά «βούλιαξε» από συγκυρίες και πολλά λάθη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα