Νέο συμβόλαιο σε Τιοτέ η Νιούκαστλ

Στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου τους με τον Ιβοριανό ποδοσφαιριστή Σεϊκ Τιοτέ, αναμένεται να προχωρήσει η ομάδα της Νιούκαστλ, σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της, Άλαν Πάρντιου.

Ο Αφρικανός μέσος έχει δεχθεί κρούσεις από ρωσικές ομάδες, γεγονός που ενεργοποίησε τους μηχανισμούς των «ανθρακωρύχων», οι οποίοι υπολογίζουν στις πολύτιμες υπηρεσίες του. Το συμβόλαιο του Τιοτέ εκπνέει το 2017, ωστόσο ο Άλαν Πάρντιου τρέμει στην ιδέα ότι ο παίκτης θα θέσει θέμα μεταγραφής. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Στόουκ Σίτι:

«Έχω την αίσθηση πως τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, θα πρέπει να ξεκινήσουμε επαφές με τον Τιοτέ για νέο συμβόλαιο. Προφανώς έχουμε ανταγωνισμό για την περίπτωσή του και πρέπει να δώσουμε μάχη. Το οικονομικό δεν ήταν ποτέ το θέμα μας. Νομίζω πως απλά είχαμε επαναπαυθεί, νομίζοντας πως δεν σκοπεύει να αλλάξει περιβάλλον. Πιστεύω ότι οι όροι του συμβολαίου του θα πρέπει να αλλάξουν στο τέλος της περιόδου. Σαν παίκτη τον λατρεύω. Είναι ότι ακριβώς χρειάζεται η Νιούκαστλ. Διαθέτει ποιότητα και θέλει σε κάθε ματς τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα