Νέο interactive παιχνίδι στο Facebook από την Μαρινόπουλος Α.Ε.

Με ένα καινούργιο interactive παιχνίδι μέσα στο περιβάλλον του Facebook, η Μαρινόπουλος Α.Ε. προσκαλεί τους φίλους της εταιρείας να «τρέξουν» το δικό τους ηλεκτρονικό «100αρι» και να διασκεδάσουν παίζοντας, αλλά και κερδίζοντας δώρα και δωροεπιταγές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα παιχνίδι που επικοινωνεί τη μεγάλη ενέργεια «100αρι στον Μαρινόπουλο» και απευθύνεται σε πιο νεανικά κοινά, αλλά και σε όλους τους καταναλωτές που ασχολούνται καθημερινά με τα Κοινωνικά Δίκτυα.

Το παιχνίδι είναι απλό, γρήγορο και διασκεδαστικό και έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να κερδίσουν όλοι οι επισκέπτες και φίλοι της σελίδας της Μαρινόπουλος στο Facebook. H “αποστολή” των παικτών είναι να προσπαθήσουν να κατευθύνουν το ηλεκτρονικό καρότσι τους, προκειμένου να συλλέξουν τα προϊόντα με τους περισσότερους πόντους που πέφτουν από ψηλά, αποφεύγοντας παράλληλα τις “επικίνδυνες βόμβες”! Βασικός στόχος είναι να πετύχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογία.

Συγκεκριμένα, πρέπει να συγκεντρώσουν 100 πόντους μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο, συλλέγοντας όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα με το ηλεκτρονικό τους καρότσι. Προσοχή όμως. Αν ο παίκτης συλλέξει το ειδικά σηματοδοτημένο εικονιδίο «βόμβα», η εφαρμογή θα μηδενίζει τους συλλεγμένους πόντους του παίκτη και  θα ακυρώνει την τρέχουσα προσπάθειά του και θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή.

Κάθε ημέρα οι παίκτες θα έχουν μέχρι πέντε (5) προσπάθειες να συλλέξουν τους απαραίτητους πόντους και κάθε επίτευξη του στόχου, θα ισοδυναμεί με μία συμμετοχή στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού: 5 δωροεπιταγές των 200 ευρώ οι οποίες θα κληρωθούν για πέντε (5) μεγάλους τυχερούς στο τέλος της ενέργειας.

Τέλος, κάθε παίκτης συλλέγοντας ειδικά σηματοδοτημένο εικονίδιο, θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει ένα instant win δώρο – μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ – μέσω καθημερινού μηχανισμού τυχαίας επιλογής νικητή που θα αναδείξει είκοσι οκτώ (28) τυχερούς (δύο για κάθε ημέρα). Οι νικητές των δώρων θα διατηρούν το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση των μεγάλων δώρων του διαγωνισμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα