Νίκη στο ντέρμπι ή… τέλος η σεζόν για τον ΠΑΟ

Η επικράτηση του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου αναπτέρωσε τις ελπίδες για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματα, τα πάντα ωστόσο θα κριθούν στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, στη Λεωφόρο, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος καθυστέρησε να αντιδράσει, γεγονός που ενδεχομένως να αποβεί μοιραίο για την τρέχουσα σεζόν, σε ότι αφορά στους στόχους που είχε θέσει η ομάδα. Ο Παναθηναϊκός, δίχως τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του, πέτυχε νίκη ουσίας και ψυχολογίας στο Περιστέρι. Ωστόσο, έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, τον οποίο υποδέχεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τους «πράσινους».

Στις 21 Νοεμβρίου θα κριθούν όλα για τους «πράσινους». Σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας, η απόσταση από την κορυφή θα αυξηθεί ή θα παραμείνει μεγάλη, γεγονός που θα σημάνει το πρόωρο τέλος, τουλάχιστον σε επίπεδο διεκδίκησης του τίτλου. Σε αυτήν την περίπτωση, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Ο Αλαφούζος θα κριθεί για τις κινήσεις του, ιδιαίτερα δε για την καθυστερημένη αντίδρασή του στο θέμα του προπονητή, ενώ κάποια ακριβά συμβόλαια, με πρώτο και καλύτερο εκείνο του Μίκαελ Εσιέν, θα επανεξεταστούν και ενδεχομένως να υπάρξουν και αποδεσμεύσεις.

Όσον αφορά τον νέο προπονητή, ο Στραματσιόνι, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, θα ξεκινήσει έναν διαφορετικό σχεδιασμό, με βάση την επόμενη σεζόν και την κατάληψη τουλάχιστον της δεύτερης θέσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα