Νίκολιτς σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ!

Η επάνοδος στη Σούπερ Λίγκα φαντάζει ως δεδομένη για την ομάδα της ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας έχει καταστρώσει και εφαρμόζει ένα μακροχρόνιο πλάνο, με ορίζοντα τη συμμετοχή στα «μεγάλα σαλόνια».

Σύμφωνα με συζητήσεις που διεξάγονται στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, με το υπάρχον υλικό η ΑΕΚ μπορεί να εξασφαλίσει την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα. Το ζητούμενο πλέον, είναι να οργανωθεί η ομάδα για την επόμενη σεζόν. Στα πρότυπα των μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης, η Ένωση φροντίζει από νωρίς για τη στελέχωση του ρόστερ, ώστε να είναι καθόλα έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση των επόμενων χρόνων.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η περίπτωση του Ούγγρου επιθετικού της Βιντεότον, Νεμάνια Νίκολιτς. Ο 27άχρονος παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ωστόσο στην Ένωση θέλουν να τον εντάξουν από τον Γενάρη στο δυναμικό τους, ώστε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της νέας του ομάδας.

Ο Νίκολιτς φέρεται να έχει σχεδόν συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» και απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με την ομάδα του. Το ζήτημα με τη Βιντεότον είναι ότι δεν θέλει να στερηθεί των υπηρεσιών του καλύτερου παίκτη και πρώτου σκόρερ της. Ωστόσο, το ενδεχόμενο να χαθεί ο ποδοσφαιριστής στο… τσάμπα, καθώς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, κάθε άλλο παρά ικανοποιεί τους παράγοντες της ομάδας. Για το λόγο αυτό, στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι θα βρουν φόρμουλα συνεννόησης με τους ανθρώπους της Βιντεότον και η μεταγραφή θα κλείσει άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα