Ναι στο πόστο, όχι στον… παίκτη ο Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας από διοικητικό πόστο, αλλά όχι στην επιστροφή του για έξι μήνες ως παίκτης, εμφανίζεται ο Βραζιλιάνος Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει άμεσα στη διπλή πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας πιστεύει πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την καριέρα του. Ωστόσο, αν και η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα τιμητική, θεωρεί πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να… ξενιτευτεί για έξι μήνες και να αγωνιστεί εκ νέου με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Αντιθέτως, συζητάει με θέρμη το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα από το καλοκαίρι, αλλά σε οργανωτικό πόστο, πλαισιώνοντας το τιμ υποστήριξης της ομάδας. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα διαθέτει πράγματι υψηλές γνωριμίες στον παγκόσμιο χάρτη του ποδοσφαίρου και είναι σαφές πως μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες και να πετύχει συμφωνίες, τις οποίες ενδεχομένως να αδυνατούν ακόμη και οι παράγοντες του συλλόγου.

Το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη, οι συζητήσεις διεξάγονται σε εξαιρετικά γόνιμο κλίμα και αναμένονται άμεσα οι τελικές αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα