Χωρίς προπονητή η εθνική ανδρών πάει για φιλικά το καλοκαίρι

Η ΕΠΟ δίνει προσωρινά το τιμόνι στον Νίκο Παπαδόπουλο γιατί έχει… εκλογές

Απίστευτη είναι η υποβάθμιση της ΕΠΟ στην Εθνική ομάδα, που συνεχίζει χωρίς προπονητή κι ενώ οι μήνες περνούν. Η Ομοσπονδία έκρινε πως θα πρέπει η νέα διοίκηση να προσλάβει το νέο τεχνικό ηγέτη. Και πότε θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ.; Οι εκλογές ορίστηκαν τη Δευτέρα 22 Ιουλίου. Θ’ ακολουθήσει η συγκρότηση της διοίκησης στα τέλη Ιουλίου και στη συνέχεια θα εξεταστεί το θέμα του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Η εθνική βέβαια θα πρέπει να προετοιμαστεί. Και ποιος θα κάνει τις κλήσεις και την προετοιμασία για τα φιλικά του Ιουνίου απέναντι σε Γερμανία (7/6) και Μάλτα (10/6); Ο προπονητής της Εθνικής ελπίδων Νίκος Παπαδόπουλος…

Πού γίνονται αυτά; Ο κύκλος του Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάρτιο, όταν και η «γαλανόλευκη» δεν κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2024 (αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Γεωργία), όμως δυο μήνες μετά δεν έχει βρεθεί ο διάδοχος του του Ουρουγουανού προπονητή στον ελληνικό πάγκο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε ενημερωθεί από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας πως θα καθοδηγήσει την γαλανόλευκη στα φιλικά με τη Γερμανία στις 7 Ιουνίου 2024 στο Borussia Park του Monchengladbach (21:45 ώρα Ελλάδας) και τη Μάλτα στις 11 Ιουνίου 2024 στο MGG Arena Grodig του Salzburg (18:00 ώρα Ελλάδας).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα