«Ναυάγιο» με Σίλντενφελντ

Μπορεί Παναθηναϊκός και Ντιναμό Μόσχας να τα είχαν βρει μέχρι και στις δόσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκόρντον Σίλντενφελντ, αλλά τελικά η συμφωνία φαίνεται να «ναυαγεί».

Ο λόγος αφορά τη διαφωνία ανάμεσα σε προπονητή και τεχνικό διευθυντή των Ρώσων, καθώς ο τεχνικός της Ντιναμό δεν συμφωνεί ουσιαστικά να αφεθεί ελεύθερος ένας παίκτης που θα είναι βασικός με την Εθνική Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με το πλάνο τους, θέλουν να ολοκληρώσει ο παίκτης τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ και έπειτα να περιμένουν προτάσεις ώστε να τον πουλήσουν σε πολύ υψηλότερη τιμή από τα ελάχιστα που προσφέρει το «τριφύλλι».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί να κυνηγήσει αυτή την περίπτωση τόσο λόγω χρόνου όσο και λόγω χρημάτων.

Ήδη, οι ιθύνοντες των «πρασίνων» (Γιάννης Αναστασίου και Νίκος Νταμπίζας) ξεψαχνίζουν άλλες προτάσεις μάνατζερ αλλά και περιπτώσεων που έχουν ιδία άποψη για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, δείχνοντας ότι η πιθανότητα να συνεχίσει ο Κροάτης στο «τριφύλλι» να είναι ελάχιστες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα