«Να δω τι θα μου πουν όταν γυρίσω!»

Μπορεί να έχουν περάσει τρεις μέρες από την ανακοίνωση της λίστας των παικτών που θα παίξουν στο Champions League με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον αποκλεισμό του!

Εβρισκόμενος στη Ρωσία προκειμένου με τα χρώματα της Εθνικής Σουηδίας να αγωνιστεί στον προκριματικό αγώνα για το Euro του 2016, κλήθηκε να σχολιάσει τον αποκλεισμό από τη λίστα και ήταν, φυσικά, καυστικός: «Θα δούμε τι θα γίνει όταν θα επιστρέψω. Να δω τι έχουν να μου πουν! Αν και δεν βλέπω κάτι που μπορούν να μου πουν. Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα.  Το σωστό είναι να δω από κοντά, πρόσωπο με πρόσωπο τους ανθρώπους που το επέλεξαν για να μου εξηγήσουν».

Προανήγγειλε, λοιπόν, πως θα ζητήσει εξηγήσεις από τον προπονητή του για την απόφαση. Να δούμε πως θα καταφέρει να διατηρήσει ορεξάτο τον Ντουρμάζ ο Μάρκο Σίλβα για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Σουηδός, μάλιστα, στις ίδιες δηλώσεις είπε πως δεν περνούσε καν από το μυαλό του ότι μπορεί να αποκλειστεί από τη λίστα: «Είμαι εκνευρισμένος!  Όλοι θα ήταν στη θέση μου! Ήταν έκπληξη η απόφαση αυτή, δεν είχα ιδέα πως σκέφτονταν κάτι τέτοιο. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, γεμάτο εκπλήξεις. Όλα έδειχναν υπέροχα πριν φύγω για τη Σουηδία. Είχα καλή επικοινωνία με τον προπονητή και τη διοίκηση και είχα παίξει σε όλα τα παιχνίδια…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα